DISEMINACIJA I PROMOCIJA

Ovdje upišite svoj tekst.

Academic Teaching Excellence - napredna radionica

Od 10. do 14. prosinca 2018. godine prof. Silvana Jukić Krmek, prof.dr.sc. Ivana Miletić,  doc.dr.sc. Anja Baraba, doc.dr.sc. Samir Ćimić i doc.dr.sc. Jurica Matijević sudjelovali su u programu edukacije Academic Teaching Excellence u organizaciji Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i British Council-a.

Uspješno mentorstvo 2019. - radionica

Prof.dr.sc. Silvana Jukić Krmek je 20. veljače 2019. godine, u suradnji s prof.dr.sc. Tončijem Rezićem s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, certificiranim voditeljem mentorskih radionica od strane Sveučilišta u Zagrebu, organizirala Prvu mentorsku radionicu na Stomatološkom fakultetu pod nazivom Uspješno mentorstvo. U radionici je sudjelovalo 26 djelatnika Fakulteta. Cilj je radionice bio promovirati znanstvenu djelatnost na Fakultetu i osvijestiti važnost mentorstva i kvalitetnoga odnosa između mentora i doktoranada. U radionici su sudjelovali doc.dr.sc. Samir Ćimić i doc.dr.sc. Jurica Matijević

Kongres Hrvatskog društva za estetsku stomatologiju

17. svibnja 2019. godine u okviru kongresa Hrvatskog društva za estetsku stomatologiju prof.dr.sc. Silvana Jukić Krmek održala je predavanje pod naslovom "Biološki aspekti instrumentacije korijenskih kanala" u okviru kojih su prikazani rezultati istraživanja obuhvaćeni projektom HRZZ-a. Prikazan je razvijeni model mikro CT analize ekstrahiranih zubi kojim su dobiveni rezultati o utjecaju instrumetacije korijenskih kanala na pojavnost mikrofraktura u dentinu.

Synergies for Europe's Research Infrastructures in the Social Sciences (SERISS)

Prof.dr.sc. Silvana Jukić Krmek sudjelovala je 15. Srpnja 2019. na radionici "Legal and ethical issues regarding data collection from a researcher's point of view" održanoj na Ekonomskom fakultetu u okviru konferencije Synergies for Europe's Research Infrastructures in the Social Sciences (SERISS).

Dubrovnik EDSA summer camp

16. kolovoza 2019. Godine prof.dr.sc. Silvana Jukić Krmek održala je predavanje na studentskom ljetnom EDSA kampu u Dubrovniku pod nazivom "Endodontic treatment - biological aspects" koje se temeljelo na rezultatima istraživanja dobivenih u okviru projekta HRZZ-a o utjecaju instrumentacije na pojavnost mikropukotina unutar korijenskog kanala promatranog pomoću mikro CT uređaja.https://radio.hrt.hr/radio-sljeme/emisija/iz-svijeta-znanosti/

Iz svijeta znanosti

Prof.dr.sc. Ivana Miletić 29.03.2019. gostovala je u emisiji Iz svijeta znanosti, HRT Radio sljeme. Govorila je o ulozi i važnosti bioaktivnih materijala u dentalnoj medicini kao i o smjerovima budućih istraživanja čiji smo dio.


Operativni mikroskop n Zavodu za endodonciju i restaurativnu stomatologiju

Prof.dr.sc. Silvana Jukić Krmek u novom broju glasila Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu piše o značajnom iskoraku u polju mikroinvazivnih zahvata na Zavodu a povodom nabave operativnog mikroskopa.

Cijeli članak dostupan je na poveznici:

https://issuu.com/sfzg-unizg/docs/glasilo_sfzg_broj_21__rujan_2019_

Članak o istraživanju i razvoju novih mikro- i nanostrukturnih bioaktivnih materijala u dentalnoj medicini

dr.sc. Valentina Brzović Rajić objavila je članak u Dental Tribune Croatian Edition časopisu, čime je istraživanja koja se provode u okviru Hrvatske zaklade za znanost približila široj javnosti, posebice doktorima dentalne medicine. Popularizacijom istraživanja u široj kliničkoj populaciji potiče se brže usvajanje novih ideja i koncepta, što je posebno bitno kod bioaktivnog i minimalno invazivnog pristupa. 

Prof.dr.sc. Silvana Jukić Krmek na Znanstvenom pikniku 2021.

Prof.dr.sc. Jukić Krmek sudjelovala je u promociji znanstvenog rada i vrijednosti na jubilarnom 10. znanstvenom pikniku održanom 24.-25. rujna 2021. u Gornjoj Stubici. Približavanjem znanstvenog rada i principa učenicima već u osnovnoškolskoj dobi kao i široj populaciji potiče se rano usmjeravanje u područje znanosti, razvoj kritičke misli, društveno i okolišno odgovorno ponašanje te se kreativnost mladih usmjerava u osobno i društveno produktivan smjer.  

Gundulićeva 5, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Sva prava zadržana 2018
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti